Over Onze Smaak

Wij zijn Joep & Gideon, de trotse oprichters van Onze Smaak. Toen wij collega’s waren in de horeca begonnen we steeds meer te dromen van een eigen onderneming. De eerste gedachten en brainstormsessies met een kop koffie in de zon maakten ons alleen maar enthousiaster.

Inmiddels hebben we drie mooie concepten en werken we iedere dag hard om van Onze Smaak een nog mooier bedrijf te maken. Binnen onze samenwerking zijn we enorm gedreven om het uiterste uit onszelf en ons team te halen. Joep in de marketing en op kantoor, terwijl Gideon helemaal in zijn element is in de keuken.

Joep zijn achtergrond ligt in de sport & marketing. In de sportwereld gebeurt er op elk moment wel iets, wendbaarheid is dus een must. Tel daarbij de interesse in food en horeca bij op en je hebt de man die zich niet uit het veld laat slaan.

Gideon zijn roots liggen in de horeca. En dan uiteraard in de keuken. De koksopleiding was een logisch gevolg en de interesse in patisserie zorgde voor een specialisatie op dit vakgebied.

Onze Smaak is in 2018 begonnen met luxe diners op locatie. De desserts & service waren hierbij steevast de hoogtepunten. Kort daarna ontstond de vraag vanuit verschillende restaurants om mee te denken in de ontwikkeling van hun zoetigheden.

Het laatste concept, Onze Sweetbox, ontstond kort daarna. Het idee was om mensen een glimlach te bezorgen. En dat natuurlijk met zoetigheid, maar dan via de brievenbus. Na veel testen, proeven en lange brainstormsessies waren we klaar voor de online wereld.

Over Onze Smaak

Wij zijn Joep & Gideon, De trotse Oprichters van Onze Smaak. Toen wij collega’s waren in de horeca begonnen we steeds meer te dromen van een eigen onderneming. De eerste gedachten en brainstormsessies met een kopje koffie in de zon maakte ons alleen maar enthousiaster.

Inmiddels hebben we drie mooie concepten en werken we iedere dag hard om van Onze Smaak iedere dag een mooier bedrijf te maken. Binnen onze samenwerking zijn we altijd actief om er het uiterste uit te halen. Joep in de marketing en op kantoor & Gideon helemaal in zijn element in de keuken.

Joep zijn achtergrond ligt in de sport & marketing. In de sportwereld gebeurt er op elk moment wel iets, wendbaarheid is een must. Tel daarbij de interesse in food en horeca bij op en je hebt de man die zich niet uit het veld laat slaan.

Gideon zijn roots liggen in de horeca. En dan uiteraard in de keuken. De koksopleiding was een logisch gevolg en de interesse in patisserie zorgde voor een specialisatie op dit gebied.

Onze Smaak is begonnen met luxe diners op locatie. De desserts & service waren hierbij steevast de hoogtepunten. Kort daarna ontstond de vraag vanuit verschillende restaurants of wij wilde
meehelpen met het ontwikkelen van hun zoetigheden.

Het laatste concept, Onze Sweetbox, ontstond daarna. Zoetigheid, maar dan door de brievenbus. Na veel testen,
proeven & lange brainstormsessies waren we klaar voor de online wereld.

Wij willen iedereen blij maken met Onze Smaak!